Koruyucu
sağlık hizmetlerinin bir parçası olarak beslenme eğitiminin amacı,
yeterli ve dengeli bir diyet, toplumun gelişimi, yanlış ve olumsuz yeme
davranışları kaçınma, önlenmesinde gıda durumu kötüleşen sağlık, gıda
kaynaklarını ve öncelikli risk grupları, verimli ve ekonomik kullanımı, tüm toplumun beslenme durumunun iyileştirilmesi de dahil olmak üzere.
Rehberli faaliyetleri yoluyla
İlk 81 ilde artırmak için Eyalet Hükümeti Müdürlükleri Eğitim Şube toplum beslenmesi eğitim ekiplerinin koordineli bir farkındalık, bilgi ve hedef grup için düzenlenen eğitim toplantıları, çeşitli yarattı. Bu amaçla, 2007 yılında toplam 6.064.161 kişi bir beslenme öncelik alanlarında eğitim sonunda ulaşıldı.
İkinci Halk sağlığı sorunu, kamu hizmetlerine katkı ve katılımı tarihleri arasında Ankara'da 26 - 30 Haziran 2007 sağlık bilinçli insanlar için toplumsal kalkınma desteği için bir örnek oluşturmak olduğunu sağlamak için her türlü koruyucu sağlık hizmetleri, Genel Müdürlük izleyici için açık piyasa Zafer sergi salonu, "Sağlıklı Yaşam Günleri" ni düzenledi. Ekranda bir oranda yükselir Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve Bakanlık Sergi Salonu, kendi iş birimleri, eğitim materyali ve benzeri ile ilgili tüm alanlarda sorumludur. yayımlanmıştır. Açlık kan şekeri, kolesterol ölçümü, kan grubu belirlenmesi, görme testleri, vb olarak verilen danışmanlığa ek olarak, ücretsiz bir olay sırasında. Ayrıca, İl Sağlık Müdürlükleri ölçüde başarıyla 11 plaklar ile ilimizde programlar ve projeler tarafından gerçekleştirilen bir törenle, "sağlıklı beslenme ve sigara ile mücadele ile", olmuştur.
Şirketin Üçüncü hedefi, 2006 yılında İngilizce baskılı çevrilen 24 set oluşan beslenme kitapçık hakkında doğru bilgilere erişim hazırladık.
4. Diyet ve Sağlık Bakanlığı basın not elli öncelikli civarında medya hazırlanan ve toplumun bilgi verildi. Sınavlar, sağlıklı kilo kaybı beslenme, stres ve beslenme, hamile kadınlar için notaların altında sonrası beslenme konusunda bilgi alan öğrenciler için kış diyet beslenme danışmanlığı sırasında.
Ilköğretim okulları için Sağlıklı beslenme programları
Gıdaların çeşitli ihtiyaçlarını hızlı bir büyüme ve gelişme nedeniyle Okul çağındaki çocuklar ve ergenler, yaşamın diğer dönemlerinde daha yüksektir. Ama o yıllarda, atlama, yemek, şeker, tuz ve yağ içeriği yüksek gıdaların yemek gibi kötü beslenme alışkanlıkları da çok yaygındır. Programda, beslenme eğitimi, sağlıklı beslenme ve duyarlılığı artırmak, ilkokul çağındaki öğrencilere ve öğretmenlere, çocukların bu sorunu kazanmak.
Rehberli faaliyetleri yoluyla
Ilkokul çocukları, aktif yaşam ve tütün ve 81 ilde sanat, şiir ve karikatür yarışması ödül töreni ile düzenlenen "Sağlıklı Yaşam Günleri" Haziran 26, öğrencilere 30 derece organize mücadelede ilk Sağlıklı diyet verilen bir haftalık sergi ve yarışma salonunda katılan öğrencilerin eserleri yayımlanmıştır. Buna ek olarak, öğrenciler, bastırılmış ve 81 dağıtıldı ile çalışır bir albüm çıktı.
İkinci Sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite ve sağlık hazırlanan pankart ve afişlerle 11 tip kopyalanır ve 81 ilde dağıtıldı olmuştur. Buna ek olarak, çocuklar, gençler ve yetişkinler, 18 farklı tasarım önerileri reaktifler ile kitap için daha sağlıklı bir yaşam için hazırlanmıştır.
Üçüncü Eğitim Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı ve sunulan görüş oluşturmuş ve 17 Nisan 2007 ilgili genelge ilgili olarak daha ayrıntılı olarak satılan okul kantinleri kantinlerde öğrenciler gibi gıdalar.
4. 2007 yılında, 81 ilde toplam 2.440.339 öğrenci ve öğretmenlerin eğitim sonucunda toplumun beslenme konusunda bilinçlendirmek için ülke 98 747 ulaşmıştır.
27 Eylül 2007 yılında 81 ilde ilk defa 5. Dünya Okul Süt Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu bağlamda, süt, sağlıklı bir diyetin önemi hakkında öğrenciler için il milli eğitim programları, süt ücretsiz dağıtımlar yerine, interaktif etkinlikler bir dizi daha yapılır.
Sağlığı Programı osteoporozun önlenmesi için sağlık için süt
Hangi bilgi düzeyi büyük önem taşıyor, özel ve kamu bilinçlendirilerek artış ülke genelinde hakim osteoporozun önlenmesinde beslenme eğitimi için önemli bir halk sağlığı sorunu,. Özellikle süt ürünleri tüketimi ve hareketsiz bir yaşam tarzı sorunun ana nedenleri ile çocukluk, kötü beslenme, yetersiz ve yetersiz, sağ. Araştırma, gıda tüketimi önerilen miktarda çok altında olduğunu, ülkemizin gösterisi bu grup.
Osteoporoz önlenmesi, sağlıklı bir diyetin önemi üzerinde durularak, özellikle süt ve süt ürünleri süt tüketimini artırmak gerekir.
Rehberli faaliyetleri yoluyla
İlk olarak program ve proje faaliyetlerinin tanıtımı yerine Ankara'da belirlemek için 4 ila 6 Eylül 2007, illerde planlanmaktadır. Toplantı gerçekleştirilir Sağlığı Programı Direktör Yardımcısı ve illerde, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, beslenme uzmanı ve teknik unsurların oluşan bir yönetim ekibine katıldı. Il eylem planlarının bir taslak programı ile ilgili toplantı sırasında.
İkinci Kasım-Ocak döneminde, program, uygulama kısmen tamamlanan personel brifingler illerde birinci basamak sağlık tesisleri. Program kapsamında, 11 ilde ocağımızda 1520 yılında, toplam 750 sağlık ile sağlık personelinin kamu eğitim yapılmıştır. Hazırlanmış, bu çalışmalarda kullanılmak üzere afiş ve broşür dağıtıldı.
Üçüncü Özel olaylar, çalışma süt tüketimi sonra artırmak için illerde da (sağlık yürüyüşleri, risk gruplarının ücretsiz süt dağıtımı, okullarda, sanat, şiir, kompozisyon yarışmaları düzenlenmesi, vb gibi) organize yapılmıştır.
4. programı değerlendirmek için bir anket uygulayarak, 17 817 bireysel istatistik değerlendirme yapılır. Buna ek olarak, bireysel sağlık risk değerlendirmesi anket için 745 çalışanı ve 1910. Faz Raporlama.
Rehberli faaliyetleri yoluyla
İlk 81 ilde artırmak için Eyalet Hükümeti Müdürlükleri Eğitim Şube toplum beslenmesi eğitim ekiplerinin koordineli bir farkındalık, bilgi ve hedef grup için düzenlenen eğitim toplantıları, çeşitli yarattı. Bu amaçla, 2007 yılında toplam 6.064.161 kişi bir beslenme öncelik alanlarında eğitim sonunda ulaşıldı.
İkinci Halk sağlığı sorunu, kamu hizmetlerine katkı ve katılımı tarihleri arasında Ankara'da 26 - 30 Haziran 2007 sağlık bilinçli insanlar için toplumsal kalkınma desteği için bir örnek oluşturmak olduğunu sağlamak için her türlü koruyucu sağlık hizmetleri, Genel Müdürlük izleyici için açık piyasa Zafer sergi salonu, "Sağlıklı Yaşam Günleri" ni düzenledi. Ekranda bir oranda yükselir Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve Bakanlık Sergi Salonu, kendi iş birimleri, eğitim materyali ve benzeri ile ilgili tüm alanlarda sorumludur. yayımlanmıştır. Açlık kan şekeri, kolesterol ölçümü, kan grubu belirlenmesi, görme testleri, vb olarak verilen danışmanlığa ek olarak, ücretsiz bir olay sırasında. Ayrıca, İl Sağlık Müdürlükleri ölçüde başarıyla 11 plaklar ile ilimizde programlar ve projeler tarafından gerçekleştirilen bir törenle, "sağlıklı beslenme ve sigara ile mücadele ile", olmuştur.
Şirketin Üçüncü hedefi, 2006 yılında İngilizce baskılı çevrilen 24 set oluşan beslenme kitapçık hakkında doğru bilgilere erişim hazırladık.
4. Diyet ve Sağlık Bakanlığı basın not elli öncelikli civarında medya hazırlanan ve toplumun bilgi verildi. Sınavlar, sağlıklı kilo kaybı beslenme, stres ve beslenme, hamile kadınlar için notaların altında sonrası beslenme konusunda bilgi alan öğrenciler için kış diyet beslenme danışmanlığı sırasında.
Ilköğretim okulları için Sağlıklı beslenme programları
Gıdaların çeşitli ihtiyaçlarını hızlı bir büyüme ve gelişme nedeniyle Okul çağındaki çocuklar ve ergenler, yaşamın diğer dönemlerinde daha yüksektir. Ama o yıllarda, atlama, yemek, şeker, tuz ve yağ içeriği yüksek gıdaların yemek gibi kötü beslenme alışkanlıkları da çok yaygındır. Programda, beslenme eğitimi, sağlıklı beslenme ve duyarlılığı artırmak, ilkokul çağındaki öğrencilere ve öğretmenlere, çocukların bu sorunu kazanmak.
Rehberli faaliyetleri yoluyla
Ilkokul çocukları, aktif yaşam ve tütün ve 81 ilde sanat, şiir ve karikatür yarışması ödül töreni ile düzenlenen "Sağlıklı Yaşam Günleri" Haziran 26, öğrencilere 30 derece organize mücadelede ilk Sağlıklı diyet verilen bir haftalık sergi ve yarışma salonunda katılan öğrencilerin eserleri yayımlanmıştır. Buna ek olarak, öğrenciler, bastırılmış ve 81 dağıtıldı ile çalışır bir albüm çıktı.
İkinci Sağlıklı beslenme, fiziksel aktivite ve sağlık hazırlanan pankart ve afişlerle 11 tip kopyalanır ve 81 ilde dağıtıldı olmuştur. Buna ek olarak, çocuklar, gençler ve yetişkinler, 18 farklı tasarım önerileri reaktifler ile kitap için daha sağlıklı bir yaşam için hazırlanmıştır.
Üçüncü Eğitim Bakanlığı Milli Eğitim Bakanlığı ve sunulan görüş oluşturmuş ve 17 Nisan 2007 ilgili genelge ilgili olarak daha ayrıntılı olarak satılan okul kantinleri kantinlerde öğrenciler gibi gıdalar.
4. 2007 yılında, 81 ilde toplam 2.440.339 öğrenci ve öğretmenlerin eğitim sonucunda toplumun beslenme konusunda bilinçlendirmek için ülke 98 747 ulaşmıştır.
27 Eylül 2007 yılında 81 ilde ilk defa 5. Dünya Okul Süt Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu bağlamda, süt, sağlıklı bir diyetin önemi hakkında öğrenciler için il milli eğitim programları, süt ücretsiz dağıtımlar yerine, interaktif etkinlikler bir dizi daha yapılır.
Sağlığı Programı osteoporozun önlenmesi için sağlık için süt
Hangi bilgi düzeyi büyük önem taşıyor, özel ve kamu bilinçlendirilerek artış ülke genelinde hakim osteoporozun önlenmesinde beslenme eğitimi için önemli bir halk sağlığı sorunu,. Özellikle süt ürünleri tüketimi ve hareketsiz bir yaşam tarzı sorunun ana nedenleri ile çocukluk, kötü beslenme, yetersiz ve yetersiz, sağ. Araştırma, gıda tüketimi önerilen miktarda çok altında olduğunu, ülkemizin gösterisi bu grup.
Osteoporoz önlenmesi, sağlıklı bir diyetin önemi üzerinde durularak, özellikle süt ve süt ürünleri süt tüketimini artırmak gerekir.
Rehberli faaliyetleri yoluyla
İlk olarak program ve proje faaliyetlerinin tanıtımı yerine Ankara'da belirlemek için 4 ila 6 Eylül 2007, illerde planlanmaktadır. Toplantı gerçekleştirilir Sağlığı Programı Direktör Yardımcısı ve illerde, İl Milli Eğitim Şube Müdürü, beslenme uzmanı ve teknik unsurların oluşan bir yönetim ekibine katıldı. Il eylem planlarının bir taslak programı ile ilgili toplantı sırasında.
İkinci Kasım-Ocak döneminde, program, uygulama kısmen tamamlanan personel brifingler illerde birinci basamak sağlık tesisleri. Program kapsamında, 11 ilde ocağımızda 1520 yılında, toplam 750 sağlık ile sağlık personelinin kamu eğitim yapılmıştır. Hazırlanmış, bu çalışmalarda kullanılmak üzere afiş ve broşür dağıtıldı.
Üçüncü Özel olaylar, çalışma süt tüketimi sonra artırmak için illerde da (sağlık yürüyüşleri, risk gruplarının ücretsiz süt dağıtımı, okullarda, sanat, şiir, kompozisyon yarışmaları düzenlenmesi, vb gibi) organize yapılmıştır.
4. programı değerlendirmek için bir anket uygulayarak, 17 817 bireysel istatistik değerlendirme yapılır. Buna ek olarak, bireysel sağlık risk değerlendirmesi anket için 745 çalışanı ve 1910. Faz Raporlama.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder